Venttiilit

KSB venttiilit ja PFA vuoratut venttiilit

KSB – yksi maailman johtavista teollisuusventtiilien ja -pumppujen valmistajista jo vuodesta 1871

Jukkola Systemsin ja KSB Finlandin juuret ulottuvat lähes yhtä kauas kuin Jukkola Systemsin historia, sillä yritys on perustettu vuonna 2007 ja partner sopimus KSB Finlandin kanssa solmittiin 2008. Jukkola Systems toimii nykyään KSB:n edustajana aina pohjanmaan maakunnista keski-suomeen ja savoon asti. Partnersopimus yhdistää KSB Finlandin laajan tuotevalikoiman ja Jukkola Systemsin innovatiivisen lähestymistavan. Asiakkaamme hyötyvät entistä monipuolisemmista ja räätälöidyistä ratkaisuista, jotka tukevat heidän liiketoimintansa kasvua ja tehokkuutta. Tarjoamme paitsi huippuluokan venttiiliteknologiaa myös asiantuntevaa neuvontaa ja tukea kaikissa venttiileihin liittyvissä tarpeissa.

Miksi valita KSB venttiilit?

  • Teknologian edelläkävijä: KSB on tunnettu edistyksellisestä venttiiliteknologiastaan, joka tarjoaa luotettavaa suorituskykyä ja kestävyyttä. Venttiilimme ovat suunniteltu kestämään haastavissa olosuhteissa, ja niiden suorituskyky on vertaansa vailla.
  • Monipuoliset sovellukset: Olipa kyse nesteen virtauksen hallinnasta, paineen säätelystä tai virtauksen ohjauksesta, KSB:n laaja valikoima tarjoaa sopivan ratkaisun jokaiseen tarpeeseen. Meiltä löydät erilaiset venttiilityypit, jotka vastaavat moniin eri teollisuudenhaasteisiin.
  • Innovaatiota ja kestävyyttä: Jatkuva tutkimus ja kehitys varmistavat, että KSB:n venttiilit ovat ajan tasalla ja vastaavat alan uusimpia vaatimuksia. Innovatiivinen suunnittelu ja kestävät materiaalit takaavat pitkäikäiset ja luotettavat ratkaisut, jotka tuottavat säästöjä sekä ympäristölle että kustannuksille.
  • Asiantuntevatuki: Jukkola Systemsin omistautunut tiimi on valmis tukemaan sinua venttiilivalintaan liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi.
  • Varastointi: Venttiilien laaja varastointi Kokkolassa ja Keravalla.

Tutustu Jukkola Systemsin venttiilien valikoimaan

Tutustu tarkemmin Jukkola Systemsin tarjoamaan laajaan venttiilivalikoimaan ja löydä juuri sinun sovellukseesi sopivat ratkaisut. Oli tarpeesi sitten sulku- tai säätöventtiili prosessiteollisuudessa, kemianteollisuudessa tai energiantuotannossa, meillä on ratkaisu, joka auttaa tehostamaan ja optimoimaan prosessien toimintaa. Kauttamme laaja valikoima myös muita yhteistyökumppaniemme venttiileitä, toimilaitteita ja muita venttiilien lisäsovelluksia.

www.ksb.com

Jukkola Systems toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan venttiilien maailmaan. Ota yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme, ja anna meidän auttaa sinua löytämään parhaat venttiiliratkaisut tarpeisiisi!
Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Niko Heinisuo

Myyntijohtaja / KSB

+358 40 565 3623

 

Juha-Pekka Taskinen

Aluemyyntipäällikkö
KSB/ Savo & Keski-Suomi

+358 40 560 0215

 

Taneli Palola

Aluemyyntipäällikkö
KSB / Pohjanmaa

+358 50 375 2408