Pumput

Jukkola Systems & KSB

Jukkola Systems Oy:n edustama KSB on maailmanlaajuisesti tunnettu pumppuvalmistaja, jonka toiminta on jatkunut jo 150 vuotta. Pumppuyhteistyö Jukkolan ja KSB :n välillä on jatkunut menestyksekkäästi jo vuodesta 2007.

Jukkolan omat asiantuntijat auttavat teitä valitsemaan parhaiten prosessiinne soveltuvan pumpun. Pumppumitoituksissa pyrimme huomioimaan kunkin järjestelmän asettamat vaatimukset esim. NPSHa, väliaine ja sen lämpötila, vaadittu tuotto ja nostokorkeus. Pumpun valinnan yksi tärkeimpiä lähtökohtia on energiatehokkuus, johon haluamme toiminnassamme panostaa.

KSB :n laajasta pumppuvalikoimasta löytyy tuotteet kaikkien toimialojen tarpeisiin, joita ovat mm. energiateollisuus, kunnallinen jäte -ja puhdasvesi, kemianteollisuus, metsäteollisuus, elintarviketeollisuus, kaivosteollisuus ja lumetusjärjestelmät.

Esimerkkejä pumppumalleista

ja niiden yleisimmistä käyttötarkoituksista löydät alla:

Kuumille lämmönsiirtoöljyille ja vesille

ilman erillistä jäähdytystä ETNY-sarja (PN16 max T =350 C öljyllä) 

Saatavilla myös Inline ja blokkimallisina.

Etanorm SYT – yksivaiheinen EN 733 -kierrekotelopumppu | KSB

ETA-sarjan pumput inline -, blokki -ja petimallisina suljetulla juoksupyörällä. Materiaalivaihtoehdot (EN-GJL-250 / EN-GJS-400 / CF8M /CC480K-GS), tiivisteratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan. Esim. Kaukolämpö -ja puhdasvesipumppaukseen sekä palovesisovelluksiin.

Etanorm – radiaalisesti jaettu kierrekotelopumppu, jossa on pumpun jalat | KSB

Erilaisiin prosessivaatimuksiin

Erilaisiin prosessivaatimuksiin hyvin modifioitava KWP-sarja, jossa valittavissa useita erilaisia juoksupyöriä, tiivisteratkaisuja sekä materiaalivaihtoehtoja. Materiaalit valitaan esimerkiksi mekaanisen ja kemiallisen kulutuksen mukaan.

KWP – vaakasuora radiaalisesti jaettu kierrekotelopumppu | KSB

Agressiivisille väliainelle kemiannormipumppu MegaCPK, jossa hyvä skaala eri materiaalivaihtoehtoja ja tiivisteratkaisuja. Pumppu saatavilla myös vahvennetulla laakeroinnilla sekä rasva -että öljyvoideltuna.

MegaCPK – poikittain jaettu kierrekotelopumppu, jossa on radiaalipyörä tai puoliaksiaalipyörä | KSB

Suurille tuotoille ja hyötysuhteille split casing pumput RDLO ja Omega esim. vesilaitosten päävesipumpuksi tai kaukolämpökäyttöön. Pumppujen rakenteen mukainen molemminpuolinen laakerointi vähentää laakereille kohdistuvaa kuormitusta.

RDLO – kaksivirtauksisella radiaalipyörällä varustettu kierrekotelopumppu | KSB

Amacan uppopumppu suurille tuotoille esim. Tulvavesipumppaukseen.

Kiinteistöpumppaukseen sekä jätevedenpumppaukseen uppopumput Amarex, Ama-porter sekä kuiva -että märkäasenteisina.

Amacan P – uppopumppu putkikuiluihin | KSB

Kauttamme saatavissa laaja valikoima myös muita yhteistyökumppaneiden pumppuja, esim. Lohkoroottori, ruuvipumppuja, annostelupumppuja sekä muita syrjäyttäjäpumppuja.
Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Niko Heinisuo

Myyntijohtaja / KSB

+358 40 565 3623

 

Juha-Pekka Taskinen

Aluemyyntipäällikkö
KSB/ Savo & Keski-Suomi

+358 40 560 0215

 

Taneli Palola

Aluemyyntipäällikkö
KSB / Pohjanmaa

+358 50 375 2408