Sähkömoottorihuolto

Sähkömoottoreiden huolto ja korjaus Kokkolassa & Jyväskylässä

Olemme Siemensin sertifioima huoltopartneri. Huollamme moottorit merkistä ja koosta riippumatta. Teemme huollot omassa korjaamossamme tai asiakkaan tiloissa asianmukaisilla työkaluilla ja mittalaitteilla. Varastoimme laajasti laakereita ja muita varaosia, joten tarvittavat korjaukset saadaan hoidettua nopeasti ja tehokkaasti, jolloin voidaan minimoida rikkoontuneen moottorin aiheuttamat tuotantopysähdykset.

Selvitämme vikojen juurisyyt ja teemme parannusehdotukset sekä tarvittavat muutostyöt, jotta vikatilanteilta vältytään jatkossa. Perustamme kaikki huollettavat laitteet omaan kunnossapitojärjestelmäämme, jolloin laitteen huoltohistoria on helposti selvitettävissä. Saat aina huollosta kattavan huoltoraportin sekä tarvittavat mittauspöytäkirjat.

Moottoreille teemme huollon yhteydessä kattavan sähköisenkoestuksen, sisältäen syöksyaaltotestin, jolloin moottorin staattorin todellinen kunto saadaan selville.

Huoltomme sisältää myös roottorin dynaamisen tasapainotuksen, mekaanisten osien toleranssien tarkistuksen, akselin suoruuden tarkistuksen, osien puhdistuksen ja moottorin maalauksen.

Palvelumme kattaa

  • AC-moottorit
  • DC-moottorit
  • EX-moottorit
  • Vaihdemoottorit
Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Jukka-Pekka Pajunpää

Huollon myynti

+358 40 747 1811

Vili Lassila

Työnjohtaja

+358 40 754 5932