Kenttälaitteet

Virtausmittarit

Instrumentointi ja kenttälaitteet

Jukkola Systems on Siemens kenttälaitteiden virallinen jälleenmyyjä Suomessa.

Varastostamme, heti toimitukseen:

  • Virtausmittarit jätevedelle ja puhtaalle vedelle DN25-150
  • MAG5000 ja MAG6000 vahvistimet
  • Painemittarit 600mbar – 16bar
  • Insinööriventtiilit ja venttiilit paine-eromittaukseen
  • Lämpötilamittausanturit
  • Pintamittarit

Paranna prosessiautomaatiosi tehokkuutta ja luotettavuutta valitsemalla Siemensin kenttälaitteet! Olemme Siemensin partneri kenttälaitteissa ja autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivat laitteet. Siemensin kenttälaitteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja älykkäistä toiminnoistaan, jotka parantavat prosessien käytettävyyttä ja mahdollistavat ennakoivan vianhavainnoinnin. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman erilaisia kenttälaitteita, jotka on suunniteltu integroitumaan saumattomasti erilaisten automaatioratkaisujen kanssa. Lisäksi tarjoamme kattavat tuki- ja huoltopalvelut, joten voit olla varma, että laitteet toimivat luotettavasti pitkään. Ota yhteyttä ja autamme sinua parantamaan prosessiautomaatiosi tehokkuutta Siemensin kenttälaitteiden avulla!

Painemittaus: SITRANS P -painelähettimet ovat erittäin tarkkoja, kestäviä ja helppokäyttöisiä. Lähettimissä on kattavat turva- ja itsediagnostiikkaominaisuudet.

Virtausmittaus: SITRANS F -tuoteperheeseen kuuluu useita erilaisia virtausmittareita, jotka voidaan asentaa eri tavoin tarpeen mukaan

Pinnankorkeuden mittaus: Siemensin pinnankorkeuden mittaamiseen tarkoitetut tuotteet pitävät sisällään sekä aineeseen kosketuksessa olevia että kosketuksettomia tuotteita näiden lisäksi myös pintakytkimiä.

Lämpötilamittaus: SITRANS T -tuoteperheeseen kuuluu lämpötila-antureita, -lähettimiä ja järjestelmiä monipisteiseen lämpötilan mittaukseen. Niitä on saatavana hyväksyttyinä räjähdysvaarallisiin tiloihin ja ne sopivat erilaisiin liitäntöihin.

Asennoittimet: SIPART PS2 -sarjan sähköpneumaattiset asennoittimet ovat monikäyttöisiä ja monipuolisia tuotteita lineaari- ja kiertoliikkeisille toimilaitteille. SIPART PS2 ja PS100 asennoittimissa on erittäin alhainen ilmankulutus, laitteen sisäinen ilmankulutus on vain 0,01 Nm3/h! 

 

Siemens on yksi maailman johtavista teollisuuden automaatio- ja kenttälaitteiden valmistajista.

Laaja tuotevalikoima: Siemens tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kenttälaitteita, kuten antureita, mittauslaitteita ja analyysilaitteita. Tämä tarkoittaa sitä, että Siemens pystyy tarjoamaan asiakkailleen kokonaisvaltaisia ratkaisuja erilaisiin prosessitarpeisiin.

Korkea laatu: Siemensin kenttälaitteet ovat erittäin korkealaatuisia ja ne on valmistettu kestävistä materiaaleista. Laitteet ovat luotettavia, tarkkoja ja pitkäikäisiä, mikä vähentää huolto- ja korjauskustannuksia.

Innovatiiviset ominaisuudet: Siemensin kenttälaitteissa on useita innovatiivisia ominaisuuksia, kuten langaton tiedonsiirto, itsekalibrointi, häiriönkestävyys ja älykäs diagnostiikka. Nämä ominaisuudet auttavat asiakkaita parantamaan prosessien tehokkuutta ja vähentämään häiriöitä.

Yhteensopivuus: Siemensin kenttälaitteet ovat yhteensopivia useiden eri ohjausjärjestelmien kanssa. Tämä mahdollistaa asiakkaille joustavan ja helpon integroinnin olemassa oleviin järjestelmiin.

Maailmanlaajuinen tuki: Siemens tarjoaa maailmanlaajuista teknistä tukea asiakkailleen. Tuki sisältää asennus- ja käyttökoulutusta, teknistä neuvontaa ja huoltopalveluita.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Jussi Jukkola

Myyntivastaava
Kokkola

+358 405 205 299

 

Lasse Karjalainen

Myynti-insinööri
Jyväskylä

+358 440 319 155

 

Janne Mäkelä

Myyntijohtaja

+358 440 319 156