Kun luotettavuus on tärkeimpiä elementtejä

 

– valinta on yksinkertainen –

Jukkola Systems Oy

Yli 15 vuoden ajan Jukkola Systems Oy on tarjonnut teknistä asiantuntijuutta ja laadukkaita tuotteita Suomalaiselle teollisuudelle.

Toimintamme perustuu laatuun ja laadukkaaseen palvelutarjoamaan. Kaikki tuotteet, joita edustamme, ovat teollisuuden huippua – isoja merkkejä, jotka tunnetaan laajasti. Haluamme erottua päämiestemme lisäksi kunnossapidollisessa mielessä ja pitää palvelutasomme omalla, korkealla tasollaan. Teemme työn laadukkaasti, tehokkaasti ja siististi. Dokumentoimme kaikki toimenpiteet ja raportoimme ne omaan kunnossapitojärjestelmäämme. Tukenamme työssämme on Suomen ja maailman kattava verkosto eri alojen ammattilaisista.

Tarjoamme edustamillemme tuotteille kokonaisvaltaiset huolto, asennus- ja muutostyöt, suunnittelusta toteutukseen.

Jukkola Systems Oy on perustettu vuonna 2007, työllistämme yli 20 henkilöä ja liikevaihtomme on n. 8,3M€.  Toimipaikkamme sijaitsevat Kokkolassa ja Jyväskylässä. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä KSB:n kanssa, joka on johtava pumppujen, venttiilien ja niihin liittyvien järjestelmien toimittaja maailmassa. Teollisuuden palvelemisessa, SIEMENS -sähkömoottorit, ovat myös yksi yrityksen kulmakivituotteista. VACON taajuusmuuttajat takaavat meille laadukkaan kokonaisuuden pakettiratkaisuissa. Haluamme tuottaa asiakkaillemme laadukkaan kokonaisuuden aina suunnittelusta toteutukseen.

Kestävä kehitys

Olemme sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin ja haluamme toimia vastuullisesti ympäristöä kohtaan. Käytämme uusiutuvia energialähteitä ja olemme investoineet energiatehokkaisiin ratkaisuihin. Pyrimme myös vähentämään jätteiden määrää ja lajittelemme ne huolellisesti kierrätystä varten.

Olemme ylpeitä siitä, että yrityksemme energia tulee aurinkopaneeleista ja että käytämme 100% uusiutuvaa energiaa kaikissa toiminnoissamme. Olemme sitoutuneet jatkuvasti kehittämään toimintaamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja kannustamme myös muita yrityksiä seuraamaan esimerkkiämme.

Pyrimme myös auttamaan asiakkaitamme parantamaan omaa kestävän kehityksen toimintaansa. Tarjoamme energia- ja prosessitehokkuuden parantamisen hankkeita, joiden avulla asiakkaamme voivat optimoida prosessinsa ja saavuttaa merkittäviä energiansäästöjä. Tämä auttaa vähentämään asiakkaan hiilijalanjälkeä ja samalla alentamaan tuotantokustannuksia.

Tuotteemme ja niihin liittyvät palvelut, kuten laitemodernisoinnit ja kohdennetut huoltotoimenpiteet, auttavat asiakkaitamme saavuttamaan jopa kymmenien prosenttien energiansäästöjä. Tämä edistää kestävää kehitystä ja auttaa meitä yhdessä asiakkaidemme kanssa vaikuttamaan positiivisesti ympäristöön.

Voimme tarjota lisätietoja energia- ja prosessitehokkuuden parantamisen hankkeista ja referenssikohteistamme sosiaalisen median kanavillamme ja Youtube-kanavallamme. Kannustamme asiakkaitamme tutustumaan näihin kohteisiin saadakseen tarkempaa tietoa siitä, kuinka voimme auttaa heitä parantamaan kestävän kehityksen toimintaansa.

 

Rakennamme uudet toimitilat Kokkolan suurteollisuusalueen välittömään läheisyyteen.
Rakennushankeen on suunniteltu valmistuvan joulukuun 2024 – Tammikuun 2025 välisenä aikana.
Uuden investoinnin myötä pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme ja
Kasvattamaan meidän huolto ja varastointi kapasiteettiamme.