Pumppuhuolto

Pumppuhuollot

Jukkola Systems on erittäin kokenut pumppuhuoltojen asiantuntija ja on tarjonnut asiakkailleen laadukkaita huoltopalveluita jo vuodesta 2007. Meillä on erittäin korkea tietämys pumppujen toiminnasta ja huollosta, ja olemme Saksalaisen KSB pumppujen virallinen huoltokumppani Suomessa (huoltoalueena Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Pohjanmaa, Keski-Suomi, Etelä-Savo, Pohjois- Savo ja Pohjois-Karjala).

Ammattitaitoinen tiimimme huolehtii kaikista pumppuhuoltoon liittyvistä tarpeistasi, kuten esimerkiksi pumppujen irrotuksesta ja takaisin asennuksesta, laserlinjauksista, varaosista. Huollamme pumput merkistä ja pumpputyypistä riippumatta, erilaisiin teollisuuden sovelluksiin.

Huoltotyöt tehdään ammattitaitoisen henkilöstön toimesta ja huoltosuunnitelma räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Huoltotyöt sisältävät esimerkiksi pumppujen puhdistuksen, laakeroinnin, tiivisteiden vaihdot ja tarkistukset ja tarvittaessa vianetsinnän ja korjauksen. Huolto pyritään sopimaan joustavasti asiakkaalle sopivaan ajankohtaan, jotta siitä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriöitä asiakkaan tuotantoon.

Huoltotyöt tehdään KSBn virallisten huoltosuositusten mukaisesti, jotta varmistetaan pumppujen tehokas toiminta ja pitkä käyttöikä. Kaikki huoltotyöt dokumentoidaan omaan kunnossapitojärjestelmäämme, josta generoidaan asiakkaalle pumpun huoltoraportti.

KSB kumppanina tarjoamme räätälöityjä huolto- ja varaosaratkaisuja pumppujen, venttiilien, moottorien ja muiden pyörivien laitteiden korjaukseen. Huoltoasiantuntijamme palvelevat sinua mielellään ja he ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Ota yhteyttä!
Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Jukka-Pekka Pajunpää

Huollon myynti

+358 40 747 1811

Vili Lassila

Työnjohtaja

+358 40 754 5932