Taajuusmuuttajat

Danfoss Vacon taajuusmuuttajat

VACON TAAJUUSMUUTTAJAT NOPEASTI VARASTOSTAMME!

Toimimme Danfossin myyntipartnerina VLT® ja VACON® tuotemerkeille. Varastoimme paikallisesti VACON 100 INDUSTRIAL SEKÄ FLOW sarjan IP21/IP54 taajuusmuuttajia teholuokassa 1,1kW – 75kW, sekä useita eri lisäkortteja. Saat kauttamme myös muut VACON® taajuusmuuttajamallit sekä Danfos VLT® taajuusmuuttajat nopeasti ja tehokkaasti, jopa seuraavaksi päiväksi.

VACON 100 INDUSTRIAL – Yksi taajuusmuuttaja moniin eri sovelluksiin

VACON® 100 INDUSTRIAL on täynnä erilaisia ominaisuuksia ja suunniteltu erityisesti lukuisiin erilaisiin jatkuvan tehon/momentin sovelluksiin. Helppokäyttöiset ja jämäkät moottorin ohjaimet parantavat kaikkien vaihtovirtamoottorityyppien luotettavuutta ja hyötysuhdetta, mukaanlukien induktiomoottorit sekä kestomagneetti- ja synkroniset reluktanssimoottorit.

Ominaisuudet ja edut

  • Helppo liityntä tehtaan automaatioon lukuisien kenttäväyläoptioiden ansiosta
  • Erittäin luotettava haastavissa ympäristöissä yhtenäisen pinnoitteen ansiosta
  • Taajuusmuuttajalla normaalia pidempi elinkaari kalvokondensaattoreiden ansiosta
  • Integroitujen FRI-suodattimien ja tasavirtakuristimen ansiosta muita lisävarusteita ei tarvita

VACON® 100 FLOW

VACON® 100 FLOW on erityisesti teollisuuden pumppu- ja puhallinsovellusten virtausvalvonnan parantamiseen ja energian säästämiseen suunniteltu taajuusmuuttaja.

Sovelluskohtaisiin ominaisuuksiin kuuluvat Multipump-ratkaisut ja sovelluksenvalintavalikot. Ne parantavat pumpun suorituskykyä ja suojaavat putkia ja laitteita taaten luotettavan toiminnan. Tavallinen PID-säädin käyttää pumpun nopeuden säätelyyn ulkoisen ohjaimen sijaan anturia. Se auttaa taajuusmuuttajaa reagoimaan nopeasti tarkan prosessin ohjauksen ja optimoidun energiansäästön tarpeen vaihteluihin. 

  • Käyttäjäystävällinen käyttöpaneeli
  • Tehokas integrointi automaatiojärjestelmiin sisäänrakennetun Ethernet- ja RS485-tiedonsiirron ansiosta
  • Helppo liityntä tehtaan automaatioon lukuisien kenttäväyläoptioiden ansiosta
  • Erittäin luotettava haastavissa ympäristöissä yhtenäisen pinnoitteen ansiosta
  • Taajuusmuuttajalla normaalia pidempi elinkaari kalvokondensaattoreiden ansiosta
  • Integroitujen FRI-suodattimien ja tasavirtakuristimien ansiosta muita lisävarusteita ei tarvita

VACON® 100 -taajuusmuuttajat säästävät energiaa ja parantavat prosessin ohjausta

VACON® 100 INDUSTRIAL ja VACON® 100 FLOW on saatavilla koko tehoalueella 800 kW:iin asti.

Kaikki teholuokat ovat saatavana taajuusmuuttajamoduuleina. Suuremmat teholuokat voidaan toimittaa myös lattialle asennettavina, kaapitettuina versioina. Kaapitettu versio sisältää laajan valikoiman konfiguroitavia optioita sekä innovatiivisen ohjausyksikön, jolla taajuusmuuttajaa voiohjata turvallisesti pääovea avaamatta.

Integroidut RS485- ja Ethernet-käyttöliittymät tukevat kaikkia tärkeimpiä teollisuuden protokollia, minkä ansiosta VACON 100 taajuusmuuttajat on helppo liittää kaikkiin tärkeimpiin ohjausjärjestelmiin. Sisäänrakennettu PLC-toiminto mahdollistaa uusien toimintojen integroinnin taajuusmuuttajaan. Toiminnan turvallisuutta parantavat vahinkokäynnistyksen esto (Safe Torque Off, STO), joka estää moottoria tuottamasta vääntömomenttia moottoriakselilla, Safe Stop 1 – turvatoiminto, sekä ATEX-sertifioitu suojaus moottorin ylikuumenemisen varalta.

Asennus ja ohjelmointipalvelut

Pystymme tarjoamaan taajuusmuuttajat ohjelmoituna, asennettuna ja käyttöönotettuna kaikkialle Suomeen. Syötämme puolestasi parametritiedot valmiiksi taajuusmuuttajaan, jolloin käyttöönotto työmaalla sujuu nopeammin.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Janne Mäkelä

Myyntijohtaja

+358 440 319 156

 

Lasse Karjalainen

Myynti-insinööri

+358 440 319 155